BEMUTATJUK A LEGINNOVATÍVABB NON-INVAZÍV ANTI-AGING TECHNOLÓGIÁT, AMELLYEL CSODÁLATOS EREDMÉNYEKET TAPASZTALHAT!

SEYO TDA – TRANSZDERMÁLIS TECHNOLÓGIA

A Seyo transzdermális technológia az egyik legújabb kozmetikai eljárás, melyet a német MedDrop Technology és a svájci Arivine Pharma fejlesztett ki.

A Seyo TDA rendszere egyedülálló a világon. Titka a nem-invazív, szelíd bőrfiatalító ​​rendszer, aminek során az eszköz úgy juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér. A bőr mélyére juttatott aktív összetevők belülről táplálják és stimulálják a bőr sejtjeit!

Rugalmasan alkalmazható, fájdalom- és kockázatmentes, regenerálódási időt nem igénylő anti-aging megoldás.

HOGYAN MŰKÖDIK A SEYO TDA TECHNOLÓGIA?

A seyo TDA-ban egy innovatív és extra hatékony bőrfiatalító technológiát ismerhet meg!

A SEYO ELŐNYEI

1. NAGYSZERŰ EREDMÉNYEK EGY INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁVAL

A SEYO TDA hatásmechanizmusának 4 fázisa van. A különböző bőrfeszesítő szérumokat a praktikus TDA applikátor segítségével visszük be a bőrbe. Míg a hagyományos kozmetikai eszközök nem képesek áthatolni a bőr felszínén, addig a TDA a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja az aktív anti-aging hatóanyagokat. Amint a szabadalmaztatott LP3 Komplex vivőanyag érintkezik a bőrrel, megnyitja a felhám szerkezetét, és ezáltal még a nagyobb méretű molekulák is elérik a mélyen fekvő bőrrétegeket.

2. TELJES MÉRTÉKBEN BIZTONSÁGOS BŐRTÖKÉLETESÍTÉS

A SEYO TDA szoftveres hátterénél fogva képes programozottan, eltérő intenzitással, sebességgel és hatóanyag mennyiséggel kezelni a különböző bőrfelületeket, így biztosítva minden felületnek az optimális kezelést és hatóanyag felszívódást. A kozmetikus a kezelés előtt kiválasztja a megcélzott bőrfelülethez fejlesztett programot, és a SEYO TDA készülék automatikusan a felülethez igazítja a kezelési folyamatot. A kezelés során kizárólag a gyártó által szigorúan ellenőrzött hatóanyagok juthatnak a bőrbe, így aggodalmak nélkül élvezheti a teljes körűen biztonságos bőrfiatalítás élményét.

3. SEYOCEUTICALS PRÉMIUM KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKCSALÁD

A SEYOCEUTICAL termékcsalád a SEYO professzionális klinikai TDA kezeléseinek testreszabott kiegészítője. A TDA-hoz hasonlóan a SEYOCEUTICAL is a bőr különféle igényeinek megfelelően lett kifejlesztve: megelőzni a bőröregedést, korrigálni annak jeleit, valamint javítani az orvosilag diagnosztizált problémás bőr megjelenésén. Tökéletes otthoni kiegészítője a Seyo kezeléseknek. Használhatja az bőrfeszesítés eredményének fokozására két kezelés között, vagy akár mindennapi használatra az eredmények fenntartásáért.

4. SEYO ADTA SZABADSÁG

A Seyo érintésmentes bőrfiatalító technológiájának köszönhetően alkalmazásakor nincs közvetlen bőrkontaktus, nem avatkozik be a bőr struktúrájába így bármilyen érzékeny, problémás terület is kezelhető. Alkalmazható égési sérülések, műtéti hegek, ekcéma, gombásodás, övsömör, gyantázás utáni hámsérülés, szőrtüszőgyulladás, véraláfutás, haematóma kezelésére, valamint plasztikai műtétek, zsírfeltöltés után is. De az érzékenyebb bőrfelületek, mint nyak, dekoltázs, felső szemhéj is irritáció és fájdalom nélkül kezelhető.

HOGYAN ZAJLIK EGY SEYO TDA KEZELÉS?

1. Arctisztítás

A kezelés a SEYO PREPARE bőrhámlasztó arctisztítás után kezdődik. Ez a folyamat gyengéden és hatékonyan távolítja el az elhalt bőrsejteket. A SEYO PREPARE kellőképpen előkészíti a bőrt a TDA mélykezelésére.

2. Hatóanyag-bejuttatás

A SEYO TDA segíti az aktív összetevők (pl.: hyaluron komplexek) elterjedését és aktiválja a kollagén-alkotó sejteket. A TDA applikátor a bőr felületétől egy bizonyos távolságra van állítva, pont aszerint, ahogy az adott kezelésnél szükséges. Az applikátor ugyan nem érintkezik közvetlenül az arccal, viszont a belőle kiáramló lágy levegő kellemesen hűs, masszírozó nyomást gyakorol a bőr felszínére.

3. Arcpakolás

A SEYO COVER arcpakolás egy pihentető művelet a kezelés lezárására, amely további kollagénképződést eredményez. Felfrissíti a bőrt, és hidratált érzetet hagy maga után.

KINEK AJÁNLJUK?

A SEYO TDA kezelést Önnek ajánljuk,

 

  • ha sokféle kezelést kipróbált már, de a várt eredmény elmaradt,
  • ha bőre érzékeny, és ezért eddig nem mert kipróbálni kockázatos anti-aging kezeléseket,
  • ha a rohanó életritmus miatt nincs alkalma időigényes kezeléseket kipróbálni,
  • ha a mindennapi stressz meglátszik az arcbőrén, és szeretné ezt a folyamatot visszafordítani,
  • ha igényes magára és az arcbőrére, és egy minőségi, megbízható anti-aging megoldást keres.

PRÓBÁLJA KI A SEYO TDA-T!

Mire számíthat a SEYO TDA kezelésektől?

 

  • Extra hatékony bőrfiatalításra
  • Intenzív bőrtökéletesítésre
  • Fájdalom és kockázatok nélkül
  • Rugalmasan

EREDMÉNYEK

KEZELÉSEINK

HYAL N5

Seyo hidratáló kezelés fiataloknak

Védi a bőrt, növeli rugalmasságát és finoman serkenti a kollagéntermelést. A bőr feszesebbnek, simábbnak és fiatalosan üdének látszik.

HYAL N10

SEYO hidratáló kezelés középkorúaknak

Stimulálja a bőr saját kollagén termelését, támogatja a sejtek megújulását, növeli a bőr nedvességtartalmát, csökkenti a ráncokat.

mitocell

SEYO regeneráló kezelés az érett bőrnek

Elősegíti az extracelluláris mátrix épülését, regenerálja a bőrt, csökkenti a mély ráncokat, hatékony bőrfeszesítő.

PRODERM

Speciális SEYO kezelés problémás bőrre

Csökkenti a gyulladást és tisztítja, elősegíti a bőrregenerálódást, csillapítja az irritált bőrt, javítja az arcszínt.

CANABOOST

Sejtaktiváló prémium arckezelés

Intenzív bőrápolással és hosszú távú regenerációval segíti elő a bőr tartós javulását.

POLAR

Seyo arcszín optimalizáló kezelés

Csökkenti a hiperpigmentációt és az öregedési foltokat. Hámlasztó hatású, egyensúlyozza a bőrt és intenzív táplálást biztosít.

DERMACOOL

Elsősegély a bőrnek

Nyugtatja, hűti és hidratálja a bőrt, támogatja a bőr saját javító mechanizmusait, csökkenti a bőrpírt.

A SEYO TDA FEJLESZTÉSÉNEK TUDOMÁNYOS HÁTTERE

Dr. Alexander Teslenko a bőrön áthatoló kezeléseket kutatja az 1970-es évek óta. Ma ő vezeti a SEYO kutatási és fejlesztési részlegét, és keresi a fenntartható szépség és az egészségesebb test titkát. A SEYO TDA rendszer fejlesztését támogató akkreditált egyetemek, kórházak, laboratóriumok, intézmények:

Ha szívesen ellátogatna hozzám, vagy bármilyen kérdése van, vegye fel velem a kapcsolatot!

Telefonszám: +36 20/913 4324     |     Cím: 9400 Sopron, Füredi sétány 4.