DR. BABOR KEZELÉSEK

Precíz megoldások minden szépségigényre

A DOCTOR BABOR professzionális bőrápoló sorozat a precíziós kozmetikában a “made in Germany”-t jelenti.

Válogatott aktív összetevőin alapuló nagyhatékonyságú formuláival a DOCTOR BABOR szettjeivel új korszak kezdődött az orvoskozmetológia területén. 

1956-ban, amikor Dr. Michael Babor kifejletszette a BABOR első precíziós formuláit, az olyan kifejezések, mint “orvoskozmetológia”, vagy a “DOCTOR” márka még nem is léteztek. De tudta, hogy a pontosan koncentrált aktív összetevők intenzíven ápolják a bőrt. Ezután fejlesztette ki az első bőrápolási termékeket, melyeket kifejezetten az egyéni igényekre terveztek, más szóval “az otthoni bőrápolás szakértőit”. 

A DOCTOR BABOR sorozat egy tiszteletadás Dr. Michael Babornak, és a legmagasabbra teszi a mércét a DOCTOR BABOR mottójával: Hatékonyabb – Precízebb – Innovatívabb

Reversive

A Babor legújabb anti-aging sorozata fiatalító komplexszel.

A kozmetikai kutatások legújabb felfedezéseit felvonúltató összetevők, a lenyűgöző megjelenés, fantasztikus illatok és egy kíváló anti-aging kezelés jellemzi a sorozatot. A fiatalító komplex olyan exkluzív precíziós formula, mely tökéletesen összehangolt, nagy teljesítményű aktív összetevőket tartalmaz mint a TELOVITIN, AGICYL, LUMICOL és az EPOCYL. A bőr visszakapja fiatalságát és ragyogását.

 

A sejtaktivitás biztosítja a telomerek védelmét és aktiválja a hosszú élet gént a SIRT-1-et. Plusz láthatóan és kézzel foghatóan megakadályozza a kollagén rostok számának csökkenését, valamint az oxidatív károsodásokat.

Derma Cellular

Ajánlott bármely regenerációra szoruló bőrre, főleg:

 •  tisztátalan bőr,
 •  akné,
 •  tág pórusok,
 •  pigment foltok, pigmentrendellenességek, szabálytalanságok,
 •  ráncok,
 •  fakó, sápadt arcbőr esetén.

Termékelőnyök:

 •  eltávolítja az elhalt bőrsejteket
 •  a mélyen lévő bőrtisztátalanságokat,
 •  hatásosan felgyorsítja a sejtosztódást és így a sejtmegújulást,
 •  növeli a bőr vízmegkötő képességét,
 •  biztosítja a fiatalos, sima arcbőrt,
 •  minimalizálja a finom vonalakat és ráncokat,
 •  elősegíti az elhalt hámsejtek felbomlását a bőrfelszínen

REPAIR CELLULAR

Bőrépítő és intenzíven regeneráló kezelés minden típusú fáradt, igénybevett bőrre. Különösen alkalmas a bőr kozmetikai elő- és utókezelésére sebészeti beavatkozás vagy intenzív műszeres kezelések esetén. A bőr azonnali, látható megnyugtatására és a károsodott sejtstruktúrák hatékony visszaállítására.

Ez a hatékony regeneráló terápia, mely felgyorsítja a sejtregenerációt és sejtosztódást, mindenki számára elengedhetetlen, aki fiatalos és ránctalan bőrre vágyik. Kiegészítő kezelésként is alkalmas műtétek előtt; valamint műtétek után is erősíti a bőrt. Intenzív bőrregeneráció.

 

REGENERÁCIÓRA SZORULÓ BŐR ESETÉN.

 

Lifting cellular
Kollagén feltöltő kezelés

A BŐR LÁTHATÓAN CSÖKKENŐ FESZESSÉGE ESETÉN.

Hatékony kezelés tripeptidekkel és hyaluronsavval a ráncok korrigálása és a szövetek sűrítése érdekében a bőr látható feszességéért és rugalmasságáért.

KONTÚR- ÉS TÉRFOGATVESZTÉS ESETÉN.

Speciális kezelés az áll és a nyak vonalának újradefiniálása érdekében, valamint az orcák, a száj és a homlok feltöltése és megemelése, továbbá az arc ovális alakjának fiatalosabb, simább kifejezése

 

refine cellular
sápadt, egyenletlen bőr esetén

Kezelés a bőr szerkezetének kisimítása és optimalizálása érdekében a maximális ragyogásért és a fiatalos kisugárzásért.

Rendkívül hatékony a bőr olyan egyenetlenségei ellen, mint például: kitágult pórusok, sápadt, egyenetlen bőrszín, rosacea vagy cellulitisz.

Ha

sápadt a bőr: aktiválják a bőr megújulási folyamatait, és életre keltik a bőrt.
egyenetlen a bőr színe: finomítják a bőr szerkezetét, és kiegyenlítik az egyenetlenségeket.
rosaceás a bőr: stabilizálják a labilis véredényeket és az érzékeny bőrt, és ezáltal a bőrvörösödések ellen hatnak.
cellulitiszes a bőr: kisimítják a bőr felületét és enyhítik a cellulitisz láthatóságának intenzitását.

 

Eredmény: láthatóan finomabb, korrigált és egyenletesebb bőrfelszín. A BABOR hatását a rendkívül hatékony REFINE CELLULAR specialisták révén fejti ki. A finomabb, korrigált és egyenletesen sugárzó bőrszín, illetve a simább, határozottabb testkontúrok érdekében.

 

HYDRO CELLULAR

 

MÉLYEN HIDRATÁL. KISIMÍT. FELPEZSDÍT.

INTENZÍVEN ÁPOL: AZONNALI ÉS HOSSZAN TARTÓ HATÁS.

Rendkívül hatékony hidratáló, mélyen hidratálják a bőrt, aminek eszköze az innovatív Hydro HYPE-Complex. A bőrt multidimenzionálisan hidratálja a háromszoros hialuronsavval és nedvességet megtartó peptidekkel. Elősegíti a hialuronsav-szintézist, stabilizálja a nedvességháztartást  és véd a bőr felületén keresztül történő nedvességvesztéstől.

Az eredmény: a bőr láthatóan puha, sima és feszes lesz.

 

Mikrodermabrázió

 

A mikrodermabrázió nagy népszerűségnek örvend napjainkban. A kezelés során a bőr felső rétegét mechanikusan eltávolítjuk, ezzel sok bőrproblémát kezelhetünk eredményesen:

ráncok hatékony kezelése
pigmentfoltok halványítása
hegek, striák halványítása
problémás, aknés bőr hatékony kezelése

A kezelés során nemcsak az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket távolítjuk el, hanem fokozzuk a mélyebb rétegek vér- és nyirokkeringését is, ezáltal többszörösére nő a bőr hatóanyag felszívó ereje.

 

Ha szívesen ellátogatna hozzám, vagy bármilyen kérdése van, vegye fel velem a kapcsolatot!

Telefonszám: +36 20/913 4324     |     Cím: 9400 Sopron, Füredi sétány 4.